24
Mie, Apr

Foto: goanadupabitcoin.ro

Economic

Co-fondatorul și strategul de la Fundstrat, Tom Lee, își menține predicția că bitcoinul va ajunge la prețul de 25 000 de dolari, conform unui raport CNBC din 23 mai.

Lee identifică trei factori cheie care îl fac să creadă că prețul o să crească peste maximele din 2017. Miercuri, bitcoinul a scăzut sub 8000 de dolari și s-a tranzacționat în jur de 7500 de dolari. A pierdut cam toate câștigurile făcute de la jumătatea lui aprilie la începutul lui mai. Cu scăderea de miercuri, bitcoinul a scăzut cu 41% anul acesta. Lee crede că scăderea se datorează doar „volatilității cripto specifice” și explică de ce este optimist.

Primul factor cheie este producția și costurile de replicare ale bitcoinului. În emisiunea Futures Now de pe postul de televiziune american CNBC, Lee a spus că bitcoinul „este tranzacționat la cost” pentru că prețul de producție este aproape egal cu cel de tranzacționare. Conform spuselor lui Lee, costul de producție pentru bitcoin era de 6000 de dolari miercuri. Așadar încă valorează mai mult decât costul de producție.

Amănunte despre acest subiect, pe goanadupabitcoin.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: