16
Mar, Apr

Eveniment

Răsturnare de situație în cazul scandalului de la Școala 4 din Brașov în care o învățătoare este acuzată că le vorbește urât elevilor. De această dată, șase părinții MULȚUMIȚI de comportamentul învățătoarei au depus un memoriu la Inspectoratul Școlar Județean.

Oamenii își arată public susținerea față de cadrul didactic. De cealaltă parte, alți patru părinți vor schimbarea învățătoarei și au depus la rândul lor plângeri la Poliție. Astfel, susțin câțiva părinți ai elevilor de clasa a doua de la Școala Gimnazială Nr. 4 din Brașov, că le vorbește micuților, la ore, învățătoarea. Numai că, luni dimineața, la Inspectoratul Școlar au venit câțiva părinți care și-au manifestat public susținerea față de cadrul didactic. 

Copilul meu îmi spune mereu că doamna lui nu este cea din înregistrare. Mi-a declarat, speriat, că doamna lui învățătoare nu vorbește astfel și că se poartă frumos cu elevii. Iar în această situație suntem 20 de părinți. Eu cred că într-o societate democratică, părerea majorității contează”, a declarat unul dintre părinți.

Tot la sediul inspectoratului școlar a sosit și cealaltă tabăra. A celor care sunt revoltați de comportamentul cadrului didactic. 

Am făcut un memoriu, prin care cerem, oficial, suspendarea doamnei învățătoare. Aceasta s-a întors din concediu medical și acum predă, din nou, la clasă. Nu vrem acest lucru și sperăm ca situația să se remedieze în cel mai scurt timp”, a menționat un alt părinte.

Conducerea Inspectoratului Școlar consideră că înregistrările audio din timpul orelor sunt ilegale. O decizie finală în acest caz se va lua pe data de 17 martie. Între timp, părinții nemulțumiți au depus mai multe plângeri penale la Poliție.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: