28
Joi, Mar

Eveniment

UPDATE ORA 17.45 - Starea de sănătate a victimei s-a îmbunătățit, iar bărbatul va avea nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale. Agresorii sunt doi tineri de 18 ani, din judeţul Botoşani, respectiv 23 de ani, din judeţul Buzău. Bătrânul are 66 de ani şi este din judeţul Vrancea.

Potrivit poliţiştilor, cele trei persoane se cunoşteau dinaintea incidentului, iar conflictul ar fi izbucnit din cauza unei sume de bani. Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Ei sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Un incident extrem de violent s-a petrecut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, chiar în centrul Brașovului.

Evenimentul a avut loc într-un pasaj subteran din Centrul Civic, aproape de Bulevardul Victoriei. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum doi tineri lovesc fără milă un bărbat în vârstă, în tentativa de a-l deposeda de bunuri.

Bătrânul nu renunță, motiv pentru care este bătut până când devine inconștient. Din fericire, în pasaj se afla un agent de pază al firmei Ultra Security, care i-a prins pe cei doi agresori și i-a predat Poliției. Din păcate, starea victimei a fost gravă. Transportat de urgenţă la spital, bătrânul a fost chiar în comă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: