29
Vin, Mar

Foto: DRPD Brașov

Eveniment

La Prefectura Covasna a avut loc prima întâlnire între toate părțile implicate în proiectul ocolitoarei municipiului Sfântu Gheorghe.

Reprezentanții CNAIR SA, în calitate de beneficiar, reprezentanții firmei de proiectare și reprezentanții autorităților locale cu ocazia demarării procedurilor de elaborare SF și obținerea autorizației de construire.

Obiectivul principal al proiectului constă în construcția unei variante de ocolire care are menirea să separe fluxurile de trafic, astfel încât traficul greu și de tranzit să fie direcționat spre varianta de ocolire.

Reducerea timpului de călătorie de tranzit prin Municipiul Sf.Gheorghe, îmbunătățirea condițiilor de transport pentru bunuri și călători, sporirea gradului de siguranță a traficului și îmbunătățirea mediului și a calității vieții locuitorilor din municipiul Sf.Gheorghe sunt doar câteva dintre avantajele urmărite prin implementarea contractului.

Contractul pentru prestarea serviciilor de “Elaborare SF, PAC și obținerea Autorizației de Construire pentru Varianta de Ocolire a Municipiului Sfântu Gheorghe” în valoare de 1.088.044, 78 lei fără TVA a fost semnat la data de 07.05.2018 și prevede o durată de execuție contractuală de 24 luni (de la comunicarea datei de începerea serviciilor, etapizat).

ProiectantAs. SC TPF CPROJECT SRL - TPF GETINSA EUROESTUDIOS SL

Data de începere a serviciilor este 21.05.2018.

Durata de execuție a serviciilor este de 24 luni din care:

Studiu de fezabilitate, Certificat de Urbanism, Avize, Acorduri -  12 luni de la Ordinul de începere

Durata de avizare și aprobare a indicatorilor tehnico-economici (emitere HG) și emitere HG pentru exproprieri și a Deciziei de Expropriere -10 luni

Proiect pentru Autorizarea executării lucrărilor de construire – P.A.C. și obținerea Autorizației de construire - 2 luni de la Ordinul de Începere 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: