28
Joi, Mar

Subprefectul Diana Borș, alături de prefectul Ciprian Băncilă

Politic

La aproape 11 luni de la numirea în funcție, prefectul Brașovului, Ciprian Băncilă, a făcut un rezumat al activității pe care a avut-o până acum. Colaborarea productivă cu instituțiile din subordine, dar și cu ONG-urile, reprezintă principalele realizări ale Instituției Prefectului din ultimul an. 

Platforma online de pe site-ul Prefecturii, dedicată persoanelor cu dizabilități de vedere a fost pusă în practică tot sub coordonarea prefectului Ciprian Băncilă. Atât alegerile locale, cât și cele parlamentare, s-au desfășurat fără probleme sub organizarea Instituției Prefectului. În ultimele luni a devenit funcțional și sistemul informatic de ticketing la Pașapoarte și Permise. 

Eliberarea titlurilor de proprietate a fost o mare problemă în ultimii ani în județul Brașov. Care, a fost soluționată în mare parte în ultima jumătate a anului 2016, când au fost eliberate aproape 1.900 de titluri de proprietate.

Parteneriatele dintre Prefectură, Universitatea Transilvania și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă au avut scopul sprijinirii studenților care ies de pe băncile facultății să facă practică în instituțiile publice și să găsească un loc de muncă.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: