28
Joi, Mar

Lucian Pătrașcu - consilier local PSD Brașov

Politic

Un sistem centralizat de termoficare profitabil, care să prezinte garanții pe termen lung. Brașovul ar trebui să devină independent din punct de vedere energetic. Toate acestea ar duce la reducerea costurilor la termoficarea centralizată și atragerea unui număr mai mare de abonați. 

Planul privind reorganizarea sistemului centralizat de termoficare aparține consilierilor locali ai Partidului Social Democrat. Aceștia susțin că actualul Guvern ar putea finanța cu până la 70% din valoarea totală un proiect privind modernizarea sistemului centralizat de încălzire. 

"Conducerea sistemului public de termoficare ar trebui să se gândească să atragă în sistem și agenții comerciali mari din municipiu, nu doar utilizatorii casnici. Asta ar duce la rentabilitatea sistemului centralizat" - Lucian Pătrașcu, consilier local PSD

La începutul lunii martie, la Brașov vor ajunge parlamentarii din Comisia de Industrie a Camerei Deputaților. Aceștia se vor întâlni cu autoritățile locale și vor stabili ce îmbunătățiri pot fi aduse la legea termiei, pentru un sistem centralizat de succes. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: