28
Joi, Mar

Politic

Brașovul ar putea găzdui Jocurile Olimpice de Iarnă pentru tineret în 2024. Declarația aparține președintelui Partidului Național Liberal, Adrian Veștea. Acesta spune că în următoarea perioadă România își va depune candidatura pentru organizarea acestui eveniment. 

Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, susține că deja a purtat discuții cu președintele Comitetului Olimpic și Sportiv și Român, Mihai Covaliu, privind organizarea acestui eveniment. În 2013, la Brașov a avut loc Festivalul Olimpic al Tineretului European. 

"Există intenția din partea României de a pregăti o candidatură pentru Jocurile Olimpice. Suntem apreciați la nivel olimpic și cred că țara noastră are posibilitatea de a găzdui pe viitor evenimente la nivel mondial. Așteptăm cu mare interes să ne depunem această candidatură", a declarat președintele PNL Brașov, Adrian Veștea.

Liderul Partidului Național Liberal a mai vorbit și despre programul alegerilor interne din partid, la nivel național. "La nivel local, luni vom avea ședința Biroului Permanent Național. Voi fi prezent acolo și vom elabora și noi un calendar de alegeri la nivel local, în fiecare localitate și la nivelul județului Brașov. Avem, deja, și o comisie care lucrează pe statutul Partidului Național Liberal", a completat Veștea. 

Adrian Veștea susține că alegerile interne din PNL, la nivelul tuturor organizațiilor, se vor finaliza până la mijlocul lunii iunie. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: