29
Vin, Mar

Politic

Primarii și consiierii locali, învățați de experți americani cum să colaboreze cât mai bine cu cetățenii care i-au ales în funcție. Un dialog continuu, transparență și atenție la nevoile cetățenilor ar fi câteva dintre aspectele care fac diferența în relația aleși locali – comunitate.

De multe ori, comunicarea dintre aleșii locali și cetățeni este una deficitară. Oamenii vor să fie mereu la curent cu deciziile pe care le iau aleșii locali. Vor să se simtă parte din comunitate. Iar asta nu se întâmplă, din păcate, întotdeauna. Experți de renume mondial au venit să le vorbească aleșilor locali.

"Unul dintre lucrurile pe care le-am observat ca voluntar pentru pace în Ecuador a fost acela că reprezentanții Ambasadei și consilierii locali nu prea interacționau cu oamenii. Ca voluntar aveam contact direct cu oamenii, mulți dintre aceștia foarte nemulțumiți. Cu toții putem putem face o treabă mai bună din acest punct de vedere și să avem beneficii de pe urma unei comunicări eficiente de ambele părți", a declarat Joseph Amiri, expert american în comunicare.

 Evenimentul a fost organizat de Grupul de Inițiativă locală de la Corona. Peste 30 de aleși locali din tot județul au aflat cum pot fi mult mai responsabili în relația cu cetățenii. 

Articole sugerate

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: