28
Mar, Feb

Arhiva video

Live

Copiii se plâng arareori de eventualele probleme de vedere, dar de cele mai multe ori acestea pot fi observate în comportamentul lor. Acesta poate implica privitul la televizor de la o distanță mică, faptul că își freacă ochii des, clipesc des sau unul dintre ochi (sau amândoi) au tendința de a nu privi paralel.

Continuare ...

Este cunoscut faptul că animalele de companie au un efect extrem de benefic asupra oamenilor: datorită lor putem fi mai responsabili și creativi. Indiferent dacă este vorba despre o pisică, un căţel, un papagal ţinut într-o colivie sau peştii dintr-un acvariu, animalele de companie trebuie îngrijite cu mare atenție.

Continuare ...

Majoritatea dintre noi cunoaștem efectele negative ale soarelui asupra pielii, și anume îmbătrânirea prematură sau cancerul de piele. Dar mulți dintre noi nu conștientizăm problemele pe care razele ultraviolete le pot cauza ochilor. Probabil că cel mai de temut aspect este faptul că daunele produse de radiații sunt cumulative, și apar de cele mai multe ori târziu în viață.

Continuare ...

Bun găsit! Persoanele care au un nivel ridicat al încrederii în sine sunt mai optimiste, se concentrează mai bine, fac față mai bine condițiilor de stres, își stabilesc ținte înalte, au un nivel mai scăzut al anxietății, sunt mai puțin afectate de evenimentele negative și acceptă mai ușor provocările vieții de zi cu zi.

Continuare ...

Mai multe știri