28
Mar, Feb

Arhiva video

Live

BrasovTV.com

           Decizie-șoc a Comisiei pentru Sănătate din Consiliul Județean Brașov, exclusiv în interesul copiilor abandonați! Problemele grave de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, care au ținut prima pagină în presă în ultimele săptămâni, dar și vizitele de informare ale consilierilor județeni i-au determinat pe membrii Comisiei de Sănătate să reacționeze în regim de urgență. În ședința extraordinară de plen a forului județean s-au și luat, în doar câteva minute, decizii.  

Continuare ...

CERAGEM

     Persoanele vârstnice, care au probleme de sănătate, se pot trata de acum înainte mult mai ușor. Centrul de recuperare din incinta Căminului de Bătrâni din Noua a fost dotat cu unul dintre cele mai moderne aparate de masaj. Patul pentru masaj a fost donat centrului de către o firmă specializată din acest domeniu.

Continuare ...

Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, George Scripcaru, primarul Brașovului, și dr. Dan Grigorescu, președintele Asociației Noul Spital Brașov, au reluat demersurile privind proiectul construirii unui nou spital clinic județean de urgență în municipiu.

Continuare ...

Mai multe știri