29
Vin, Mar

Brașov TV - Razvan IANCU

Social

                  Bazinul Olimpic din Brașov a fost luat cu asalt de jandarmii brașoveni. Nu a fost vorba despre o descindere în forță, ci despre a doua competiție a jandarmeriei la înot. 31 de subofițeri s-au întrecut în bazin la primul eveniment, dintr-o serie mai lungă, care marchează împlinirea a 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

                31 de subofițeri brașoveni au participat la Cupa Jandarmeriei la Înot. Pentru unii dintre ei, a fost un lucru inedit, iar pentru alții a fost practic o pregătire pentru competițiile care vor urma.

                Cupa Jandarmeriei la Înot a fost doar primul eveniment dintr-o serie mai lungă. Toată săptămâna, Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov, va avea tot felul de activități care să marcheze ziua jandarmeriei. „ Debutăm astăzi cu Cupa Jandarmeriei la Înot, a doua ediție, ne bucură faptul că avem o participare mai numeroasă. O să continuăm zilele următoare cu o expoziție de tehnică, la Coresi, de asemenea cu ziua porților deschise și cupa presei la tir. Ca și anul trecut toate acestea celebrează cei 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române  ’’ a declarat Col. Valentin Mirea, comandant Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov.

                Competiția de Înot de anul acesta s-a desfășurat în memoria unui fost coleg al jandarmilor brașoveni, care s-a stins la vârsta de 42 de ani din cauza unei boli grave. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: