28
Mar, Feb

Arhiva video

Live

În primele zile ale lunii martie, Brașovul va găzdui una dintre cele mai importante competiții sportive ale anului, dedicată studenților din toată țară. Universitatea Transilvania, în parteneriat cu Agenția Metropolitană Brașov, va organiza Campionatul Național Universitar de Schi și Snowboard. 

Continuare ...

Echipa de hochei pe gheață, Corona Wolves Brașov a ratat accederea în semifinalele Ligii Mol. Trupa lui Lacroix a fost învinsă în ultimul meci al seriei de formația maghiară Debrecen cu scorul de 4-3 (1-1, 3-1, 0-1) și astfel formația din Ungaria s-a impus la general cu 4-3 și s-a calificat în semifinalele competiției.

Continuare ...

Echipa de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov a fost învinsă pe propriul teren de Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Campioana en-titre s-a impus sub Tâmpa cu scorul de 79-45 (20-8, 19-11, 24-12, 16-14) și a administrat formației brașovene cea de-a treia înfrângere din tot atâtea meciuri disputate în cadrul „turneului 1-6”.

Continuare ...

Sursa Foto: digisport.ro

FC Brașov se îndepărtează de locurile fruntașe și de obiectivul rincipal al acestui sezon, promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. Primul meci oficial din 2017 pentru echipa de sub Tâmpa a fost un chin. Galben-negrii au fost învinși pe propriul teren de formația Olimpia Satu Mare cu scorul de 2-1 (2-1). În urma acestui rezultat, stegarii rămân cu 38 de puncte și au coborât pe poziția a cincea a clasamentului. În runda următoare, brașovenii vor juca în deplasare contra formației Dunărea Călărași.

Continuare ...

Mai multe știri