28
Vin, Apr

Arhiva video

Live

Micuțele gimnaste de la Clubul Sportiv Transilvania vor reprezenta Brașovul la Campionatele Naționale de Gimnastică Ritmică pentru copii. Competiția va avea loc în acest weekend la Ploiești, iar micuțele gimnaste pregătite de Carla Stoica au așteptări mari de la acest concurs.

Continuare ...

Echipele de handbal ale clubului sportiv Transilvania Brașov au meciuri în acest weekend. Dacă junioarele II pregătite de Vasile Curițeanu, Ferencz Lechner și George Jerebie vor participa la Târgu Neamț la turneul semifinal al Campionatului Național de handbal feminin și băieții vor avea meciuri importante în acest sfârșit de săptămână.

Continuare ...

Echipa de junioare II a Clubului Sportiv Transilvania Brașov se află înaintea unui weekend de foc. Fetele pregătite de Vasile Curițeanu și Ferencz Lechner vor participa la turneul semifinal al Campionatului Național de handbal feminin. Handbalistele de sub Tâmpa au fost încurajate înainte de plecarea spre Târgu Neamț de către două dintre componentele echipei naționale de senioare, Denisa Dedu și Andreea Pricopi, sportive crescute și lansate de către profesorul Ferencz Lechner. 

Continuare ...

Echipa de handbal feminin Corona Brașov s-a impus cu scorul de 32-28 (16-15), în deplasare împotriva formației Universitatea Jolidon Cluj. Trupa condusă de Dragoș Dobrescu a jucat exact în confruntarea de la Cluj și a cucerit toate punctele puse în joc.

Continuare ...

Mai multe știri