19
Vin, Apr

Sport

După șapte victorii consecutive în toate competițiile, hocheiștii de la Corona Wolves Brașov au pierdut jocul disputat în fața propriilor suporteri contra celor de la MAC Budapesta. Formația maghiară, una dintre cele mai bune grupări din Liga Mol, s-a impus sub Tâmpa cu scorul de 3-0.

Corona Wolves Brașov a început bine meciul cu MAC Budapesta, dar cei care au înscris au fost maghiarii, astfel că după primele 20 de minute de joc, gruparea din Ungaria conducea cu scorul de 1-0. Au urmat cea mai slabă repriză din acest sezon pentru trupa condusă de Martin Lacroix și doar intervențiile lui Toke au făcut ca scorul să nu capete proporții amețitoare. Înaintea ultimei treimi, MAC Budapesta conducea cu 3-0 și chiar dacă brașovenii au echilibrat disputa nu au reușit să mai salveze ceva. S-a terminat 3-0 pentru MAC Budapesta care a urcat pe poziția secundă a clasamentului Ligii Mol.

„Am avut un start bun, am jucat bine, am controlat meciul dar am ratat multe șanse de a marca. La primul gol primit, totul s-a rupt pentru noi și apoi nu am mai jucat așa cum ne-am obișnuit. După al doilea gol primit, am început să jucăm și mai rău, și din păcate nu ne-am putut reveni. MAC a jucat mai bine, au fost mai motivați decât noi și au reușit să câștige”, a declarat tehnicianul „lupilor” Martin Lacroix.

„Am obținut nouă puncte din tot atâtea posibile din această deplasare și sunt foarte fericit. Dacă în primele două meciuri din România am câștigat fără probleme cu Miercurea Ciuc și cu Dunărea Galați știam că la Brașov ne așteaptă un meci foarte greu. Am tratat acest joc ca pe unul de play-off și am reușit să ne impunem. Îmi place foarte mult echipa Brașovului și îmi doresc să mă întâlnesc cu această formație în finala Ligii Mol”, a spus la finalul meciului și antrenorul maghiarilor de la MAC Budapesta, Majoross Gergely.  

Pentru McDonald și compania urmează trei jocuri în deplasare în Liga Mol. „Lupii” vor da piept cu Dunaujvaros, Ujpest și Ferencvaros. Următorul meci pe patinoarul din Brașov, va fi săptămâna viitoare, marți, 24 ianuarie, contra celor de la Steaua București, partidă ce va conta pentru Campionatul Național.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: