29
Vin, Mar

Sport

Pentru al doilea an consecutiv, formația de futsal Celta Brașov - Colțea 1920 va juca în sferturile de finală ale Cupei României. Băieții lui Burciu au avut un parcurs foarte bun în acest sezon. Celta Brașov – Colțea 1920 este pe poziția secundă în liga a doua la egalitate cu liderul Imeprial Wet Miercurea Ciuc. În Cupa României, echipa de sub Tâmpa s-a calificat în sferturi după un meci foarte bun contra prim-divizionarei Spicom Sfântu Gheorghe cu scorul de 7-6. În sferturi Călugăreanu și compania au parte de o misiune imposibilă urmând să întâlnească cea mai spectaculoasă echipă din futsalul românesc, Informatica Timișoara.

„Ne pregătim pentru o adevărate sărbătoare pentru echipa noastră și pentru futsalul brașovean. Ne dorim să fim o gazdă bună a unei echipe multinaţionale, pregătită chiar de antrenorul naţionalei României. Sperăm să vină cât mai multă lume la sală să vadă un meci spectacol”, a spus Ciprian Jurubescu, preşedintele formaţiei braşovene.

 „Ne aşteaptă un meci foarte dificil, pe care l-am pregătit foarte bine din punct de vedere defensiv. Timişoara e o forţă în atac şi vom încerca să dăm lovitura pe contraatac. Eu cred foarte mult în această echipă, cred în băieţi, i-am văzut foarte motivaţi şi ne dorim foarte mult să învingem o echipă ca Informatica Timișoara”, a spus antrenorul - jucător Radu Burciu. 

 „Jucăm cu o echipă de top din ţara noastră, dar nimic nu e imposibil în fotbal. Aşteptăm cu nerăbdare meciul şi sperăm că vom obţine un rezultat bun. Majoritatea jucătorilor noştri au evoluat în Liga I şi cred că ne putem ridica la nivelul acestei partide. Sper să reușim să facem surpriza și să ne calificăm în semifinalele Cupei României”,a declarat căpitanul celor de la Celta Brașov – Colțea 1920, Paul Isac.

Jocul dintre Celta Brașov și Informatica Timișoara se va disputa sâmbătă de la ora 20.00, la Sala Sporturilor din Brașov. Prețul unui tichet de intrare la acest meci este de 10 lei. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: