19
Vin, Apr

Sport

Echipa de junioare II a Clubului Sportiv Transilvania Brașov se află înaintea unui weekend de foc. Fetele pregătite de Vasile Curițeanu și Ferencz Lechner vor participa la turneul semifinal al Campionatului Național de handbal feminin. Handbalistele de sub Tâmpa au fost încurajate înainte de plecarea spre Târgu Neamț de către două dintre componentele echipei naționale de senioare, Denisa Dedu și Andreea Pricopi, sportive crescute și lansate de către profesorul Ferencz Lechner. 

Echipa de junioare II a Clubului Sportiv Transilvania Brașov va juca în grupa a VII-a a turneului semifinal al Campionatului Național de handbal feminin. Brașovencele vor evolua la competiția ce se va desfășura la Târgu Neamț împotriva echipelor LPS Brăila, LPS Sebeș și CSS 2 Baia Mare. Chiar dacă au o grupă foarte dificilă, fetele de la CS Transilvania își doresc să se califice la turneul final.

Oficialii trupei de sub Tâmpa s-au întărit și la nivelul băncii tehnice prin cooptarea lui George Jerebie pe postul de antrenor cu portarii. Înainte de plecarea la turneul semifinal, fetele pregătite de Vasile Curițeanu și Ferencz Lechner au avut parte de o surpriză extrem de plăcută. Ele au fost vizitate la antrenament de două dintre cele mai bune handbaliste din România, goalkeeperul Denisa Dedu și centrul Andreea Pricopi, componente ale lotului național al României. Gestul de suflet făcut de cele două jucătoare crescute de profesorul Ferencz Lechner le-a bucurat și le-a motivat pe handbalistele Clubului Sportiv Transilvania Brașov.    


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: