29
Vin, Mar

Sport

Echipele de handbal ale clubului sportiv Transilvania Brașov au meciuri în acest weekend. Dacă junioarele II pregătite de Vasile Curițeanu, Ferencz Lechner și George Jerebie vor participa la Târgu Neamț la turneul semifinal al Campionatului Național de handbal feminin și băieții vor avea meciuri importante în acest sfârșit de săptămână.

Echipa băieților, născuți în 2006 și 2007, lupă la Odorheiul Secuiesc pentru calificarea la turneul final la această categorie de vârstă. CS Transilvania a reușit să califice două echipe în faza Euroregiune, dar oficialii clubului au hotărât să participe la calificările pentru turneul final cu o singură formație, pentru că în caz de calificare numai una ar fi avut drept de joc.

Astfel antrenorii Titus Donosa și Crisitan Filip își doresc o evoluție foarte bună la turneul de la Odorheiul Secuiesc, la finalul căruia speră să se întoarcă acasă cu o calificare la turneul final. Și cei mai mici dintre handbaliștii de la Transilvania vor avea jocuri la finalul acestei săptămâni. Ei vor participa la cea de-a doua ediție a Dracula Cup, turneu de minihandbal ce se va desfășura la Bran, atât pentru fete cât și pentru băieți.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: