28
Joi, Mar

Zodiac

Inteligenţa nu este un atu pentru oricine. Sunt doar anumiţi oameni înzestraţi cu abilităţi menite să îi scoată în evidenţă. Vorbim despre oamenii cu un IQ peste medie, despre nativii cu o minte sclipitoare, scrie ele.ro. 

Aceste persoane geniale sunt născute cu precădere în următoarele trei zodii:

Berbec

Berbecii sunt talentaţi într-o mulţime de privinţe. Au o gândire foarte logică, sunt creativi şi perseverenţi. Tenacitatea lor îi face să se evidenţieze uşor din mulţime. Un alt rezultat al imaginaţiei lor bogate, izvorâtă dintr-o inteligenţă aparte îl reprezintă reacţiile lor ultra-rapide. Încă din copilărie trebuie să le fie stimulat studiul fiindcă numai aşa vor avea succes în viaţă. Astfel, dacă sunt încurajaţi şi lăudaţi, ajung în majoritatea cazurilor să fie lideri.

Scorpion

E inventiv, ingenios, independent şi mândru de sine. Toate acestea îl determină să acţioneze precaut, chiar să manipuleze dacă este cazul pentru a întoarce lucrurile în favoarea lui. Este om de acţiune, astfel că fiecare gând de-al său poate revoluţiona lumea din jurul lui. Unde alţii văd probleme şi dezavantaje, el vede oportunităţi şi provocări. Nu ezită să îşi îndeplinească visurile indiferent de cât de mult efort şi timp ar investi în ele. Are o gândire plină de înţelesuri subtile, de simboluri.

Vărsător

 

Vărsătorul este plin de idei. Are o inteligenţă senzorială şi se bazează astfel foarte mult pe ceea ce simte. Este un om plin de umor, care ştie să te facă să razi cu gură până la urechi. Poate fi în egală măsură realist în momentele în care viaţă îi cere asta, dar şi visător şi nonconformist. E plin de idei, care îi vin pur şi simplu spontan. Se adaptează foarte uşor unor medii noi, dar şi unor activităţi noi. E versatil, ştie să se joace cu vorbele şi manipulează uşor.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: