24
Mie, Apr

BrasovTV.com

Social

     Copilăria este cea mai importantă etapă a vieții. Presărată de cântece, povești și lumi imaginare, nici unui copil nu trebuie să-i lipsească, zilnic, 5 minute de poveste. Brașov TV relansează, într-un nou format, proiectul de suflet dedicat celor mici. De săptămâna viitoare, de luni până vineri, de la ora 19 și 50 de minute,

aveți ocazia să participați la emisiunea „5 minute de poveste”. Și asta nu e tot! Emisiunea preferată a celor mici pleacă în turneu în școlile din Brașov, în cursul lunii decembrie.• „5 minute de poveste” într-un nou format

Au început filmările pentru noul sezon al emisiunii „5 minute de poveste” – Un proiect de suflet oferit de Brașov TV celor mici dar, de ce nu, și celor mari. Zâne, prinți, vrăji și cuvinte fermecate, toate își dau întâlnire, seară de seară, numai la Brașov TV. Și, în premieră, povestitorul nostru va ajunge în toate școlile brașovene și va interacționa cu cei mici chiar în timpul poveștilor.  „Ei, copiii, au mare nevoie de lumea basmului, trăiesc dinpovești, comparativ cu adulții care sunt preocupați de problemele existențiale, cotidiene . Copiii au lumea lor, imaginară, și sigur, prin basme  le întărim imaginația. Asta ca ei să poată călători cât mai mult în lumea basmului pentru că au nevoie de așa ceva, chiar și acolo la școală, de fapt, oriunde.”, a declarat povestitorul Eugen Frîncu - realizatorul emisiunii   „5 Minute de Poveste”.

• Primii oaspeți

Primii copii care au intrat în studioul emisiunii „5 minute de poveste” au fost elevii clasei a III-a C de la Școala generală numărul 27 din Brașov. Au participat la filmările pentru realizarea primelor 5 episoade care se vor difuza în săptămâna 28 noiembrie - 2 decembrie, în fiecare seară, de la ora 19 și 50 de minute. Iată cum au decurs filmările și ce părere au cei mici. „Este pentru prima dată când ajung într-un studio. Mi-a plăcut totul aici! Poveștile și atmosfera de aici sunt extraordinare!”, ne-a spus un elev. „Cel mai mult mi-au plăcut poveștile, dar și decorul este foarte frumos. Modul în care au fost spuse poveștile e... .”, ne-a spus un alt elev care a asistat la filmările noului sezon „5 Minute de Poveste”.

• Caravana „5 Minute de poveste” ajunge în școli

Povești clasice ori noi, personaje pe care le știți sau pe care urmează să le descoperiți, toate vă așteptă doar aici, la Brașov Tv, în compania povestitorului nostru, Eugen Frâncu, la „5 Minute de Poveste”. În cursul lunii decembrie, caravana poveștilor va ajunge în fiecare școală din Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: