29
Vin, Mar

sursa foto: pixabay.com

Economic

Vara a trecut pe nesimțite și deja îți faci planuri pentru a-ți petrece timpul într-o vacanță unde să ai parte de căldura soarelui, dar vrei să ai toate datele necesare pentru a avea o călătorie de bun augur?

În acest articol vei găsi informații utile care te vor ajuta pentru a călători în siguranță.

Probabil ai ales să călătorești într-o destinație unde ai nevoie de viză de călătorie, doar că ești conștient că aceasta presupune alocarea unui timp anume pentru a merge la oficiul consular al țării respective unde să depui toate actele necesare pentru obținerea vizei. Din fericire acum ești doar la un click distanță pentru a accesa toate informațiile necesare pentru o procesare rapidă a unei vize online.

iVisa - https://www.ivisa.com/ - este serviciul electronic disponibil pentru oricine, oferind solicitanților posibilitatea de a-și realiza online dosarul de aplicare pentru viza necesară intrării în orice țară dorită ca și turist. După aprobarea vizei îți poți achita taxa consulară online și apoi imediat după procesarea datelor personale viza îți va fi trimisă pe email. Documentul îl poți lista și este actul doveditor ce îți va permite intrarea în țara respectivă.

Nu uita, solicitarea unei vize online trebuie făcută înainte cu cel puțin 14 zile înainte de data stabilită pentru călătorie, dar nu cu mai mult de 180 de zile anterior acestei date.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a procesa o viză online:

Să deții o adresă de email validă

Să completezi chestionariul electronic de pe un laptop sau de pe un desktop

Să poți uploada actele doveditoare solicitate a căror dimensiune să nu depășească 2 MB, iar fișierele să fie în format: tif, png, bmp, txt, jpeg, jpg, rtf sau pdf

Solicitarea unei vize online se poate realiza numai pentru o viză singulară, iar pentru persoanele aflate pe același act de călătorie este necesar să se depună cereri de vize individuale (cum ar fi: copiii minori incluși pe pașaportul tutorilor)

Vei fi anunțat pe email când este rezolvată cererea vizei online și când te poți duce la oficiul consular competent, pentru verificarea documentelor originale și depunerii dosarului.

Aplicând prin seviciul iVisa procesul de primire a vizei este mult mai ușor și rapid, având beneficiile următoare:

Micșorarea timpului acordat solicitării și obținerii unei vize

Eliminarea din start a procesării manuale a datelor personale la oficiul consular, fiind completate de fiecare solicitant în parte

Verificarea automată a datelor prin sistemul informatic implementat

Accesul rapid la informațiile de interes

Drumurile la sediul consular se reduc foarte mult sau chiar sunt excluse.

Dacă dorești să călătorești în Australia vei găsi tot ceea ce te interesează pe acest site: https://www.ivisa.com/visa-australia. În prezent sunt două tipuri de vize care pot fi procesate online prin serviciul iVisa: e-Visa și viza pe hârtie. În cazul vizei pe hârtie este necesar ca turistul să dețină la el și 2 poze tip pașaport la intrarea în țară. Pentru ca aceasta să se petreacă cât mai repede și mai eficient  există servicii precum mypassportphotos.com unde, în câteva clickuri, îți poți  cumpăra fotografiile pe care le poți descărca instant sau primi la tine acasă.

Drum bun și călătorie plăcută!

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: