20
Sâm, Apr

Economic

Atunci cand incepi cautarile pentru rochia mult dorita trebuie sa tii cont de mai multe lucruri. Masura, nuanta care ti se potriveste, si bineinteles trebuie tinut cont si de tendinte.

Corp in forma de mar

Daca ai un asemenea corp inseamna ca ai greutate in zona taliei si ar trebui sa acoperi cumva zona aceea si sa compensezi cu celelalte parti ale corpului care arata impecabil. Ideal ar fi sa nu porti niciodata foarte stramt sau rochii drepte, fara bretele sau cu bretele foarte subtiri care sa iti scoata in evidenta defectele. Incearca sa creezi o iluzie optica de exemplu, daca ai un piept frumos, alege o rochie de seara lunga eleganta cu un decolteu adanc si vei atrage atentia in punctul de mijloc, nu pe laterale. De asemenea, persoanele care au aceasta forma a corpului le vad imbracate in rochii maxi care sa acopere zonele defectuoase si sa le scoata pe celelalte la vedere.

Corp in forma de para

Sunt foarte multe femei care se nasc cu aceasta forma a corpului, nu trebuie sa te necajeasca acest lucru, ci sa cauti cele mai potrivite hainute. In acest caz zona soldurilor si a posteriorului sunt cele evidentiate, tot ce trebuie sa faci este sa cauti articole vestimentare care incarce putin zona taliei. Incearca sa nu porti niciodata mulat sau bluze/rochii care maresc zona posteriorului cu tot felul de volanase. De preferat ar fi sa atragi atentia intr-un punct anume purtand o rochie sub forma unui "A" si cu siguranta vei arata deosebit.

Corp in forma de capsuna

Sunt destule femei dar si barbati care au aceasta forma a corpului, mai exact umerii foarte lati si sanii foarte marte mari, iar talia si soldurile foarte inguste.

Daca faci parte din aceasta tipologie incerca sa creezi cat mai mult volum in partea de jos, pentru a egala cat de cat masurile de sus cu cele de jos. Nu purta niciodata pantaloni, fuste sau rochii foarte stramte, chiar daca tie iti plac ca si obiecte vestimentare, imbracata cu ele nu vei face decat sa iti scoti defectele in evidenta. Incearca sa te axezi mai mult pe pantaloni putin mai largi, fuste cu imprimeuri care sa distraga atentia de la defectele tale sau rochii closate din talie.

Corp in forma de clepsidra

Femeia care detine un asemenea corp se poate considera norocoasa. Forma clepsidrei inseamna un piept frumos, o talie subtire si un posterior de invidiat. Se poate imbraca cu orice, dar daca sanii sunt putin mai mari fata de restul corpului, incearca sa iti pui o curea in talie care sa pacaleasca vizual. La fel se intampla si daca ai putina burtica, incearca sa te feresti de rochiile foarte mulate in acea zona.

Forma corpului dreptunghiulara

Forma corpului este dreapta de sus pana jos, fara sa iti dai seama unde este pieptul sau posteriorul. Femeile care detin un corp cu aceasta forma trebuie sa se axeze mereu pe haine care evidentiaza talia, acestea se pot folosi de imprimeuri sau volanase care sa creeze volum si sa subtieze acolo unde este nevoie. Pe un corp cu forma dreptungiulara sa nu imbracati niciodata o rochie dreapta, mulata.

Daca alegerea rochiilor sau a hainelor in general iti da batai de cap intra pe neer.ro si cu siguranta vei gasi ceva potrivit pentru corpul tau.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: