28
Joi, Mar

Economic

                Start-up Nation, un program care dorește relansarea economiei, dar care este greu de pus în practică. Pentru a mai ușura munca viitorilor antreprenori, Camera de Comerț și Industrie Brașov a lansat un program prin care oferă consultanță tuturor celor care vor să acceseze bani de la stat pentru înființarea unor astfel de afaceri.

                Camera de Comerț și Industrie Brașov a creat un pachet special de consultanță, destinat persoanelor interesate să acceseze fonduri nerambursabile pentru înființarea unui IMM, prin programul „Start-up Nation Romania”.

Contra sumei de 1.250 de lei, brașovenii vor putea să-și înființeze o firmă prin intermediul programuli, fără să plătească taxe la Registrul Comerțului, și vor beneficia de un curs de competențe antreprenoriale, vor primi consultanță gratuită pentru accesare de alte finanțări nerambursabile și vor deveni în mod automat membri ai Camerei de Comerț și Industrie. Condiția minimă pentru obținerea finanțării este crearea a două locuri de muncă și menținerea lor pentru trei ani.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: