29
Vin, Mar

Politic

Este oficial! Adrian Veștea și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene a Partidului Național Liberal.  Până acum, el este și singurul candidat. 

Alegerile pentru șefia județeană a partidului vor avea loc pe 27 aprilie, de la ora 18.00, la Reduta. Înscrierile în cursa pentru președinția formațiunii locale se mai pot face până sâmbătă, 22 aprilie. Noua structură a Organizației Județene va avea, pe lângă președinte, doi prim vicepreședinți, un secretar general și opt vicepreședinți. La alegeri vor lua parte 350 de membri. 

 

După aceste alegeri ne propunem să rămânem în continuare cea mai importantă forță politică din județul Brașov. Avem 35 de primari în cele 58 de localități. Sperăm ca la alegerile locale următoare să îmbunătățim această situație. Ne propunem, de asemenea, ca prin intermediul comisiilor de specialitate să avem reprezentanți în toate zonele, pentru momentul în care PNL va intra la guvernare. Avem ca obiectiv și câștigarea alegerilor parlamentare din 2020, a menționat președintele PNL Brașov, Adrian Veștea.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: