19
Vin, Apr

Sport

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov traversează o formă foarte bună. Elevii lui Lacroix au câștigat ultimele opt meciuri disputate în campionatul național și în Liga Mol și privesc cu încredere spre acest sfârșit de săptămână.

McDonald și compania au câștigat în luna octombrie puncte importante în Liga Națională și în Liga Mol. Hocheiștii brașoveni sunt pe prima poziție în campionatul intern cu 35 de puncte din 13 jocuri și ocupă locul al doilea în Liga Mol cu 32 de puncte din 17 jocuri. „Lupii” vor juca joi, la Brașov, de la ora 18.30, contra formației Fehervar Titanok, ocupanta poziției a opta în clasament cu 18 puncte din 14 jocuri. 

 „Ne așteaptă un meci dificil împotriva celor de la Fehervar Titanok. Avem nevoie de cele trei puncte pentru a ne păstra pe locurile fruntașe din Liga Mol, având în vedere că avem câtea meciuri în plus disputate față de celelalte echipe din această ligă. Fehervar este o echipă bună pe care am mai întâlnit-o și care ne-a pus probleme. Trebuie să fim concentrați și să câștigăm cele trei puncte”, a declarat tehnicianul „lupilor”, canadianul Martin Lacroix.

După jocul cu Fehervar, hocheiștii brașoveni vor avea parte de două meciuri mai ușoare. Vineri de la ora 18.30 și sâmbătă de la ora 11.30, elevii lui Lacroix se vor duela cu Sportul Studențesc. Va fi un bun prilej pentru tehnicianul „lupilor” să vadă la lucru jucătorii care au evoluat mai puțin și poate în echipă își vor face loc și câțiva juniori. Duminică, de la ora 18.30, Corona Wolves Brașov va juca împotriva maghiarilor de la Dunajvaros.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: