28
Joi, Mar

Sport

FC Brașov a câștigat meciul cu Metalul Reșița, partidă ce a contat pentru runda a 14-a din Liga a doua. Stegarii s-au impus cu scorul de 2-0 (1-0) și au acumulat trei puncte importante în clasament.

Disputa de pe Tineretului a început bine pentru galben-negrii, iar în minutul trei Istrati a reluat cu capul pe lângă poartă o centrare a lui Iulian Popa. Oaspeții au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 10, când Skraparas a reluat spre poartă centrarea lui Pădurețu, iar Florin Iacob a scos de sub bară. Sburlea putea deschide scorul dar, portarul oaspeților a fost la post la reluarea atacantului stegar. Partida a fost echilibrată în continuare. Stegarii au dominat jocul dar Istrati, Manole sau Paul Iacob nu au găsit drumul spre gol. Și reșițenii puteau înscrie, dar Skraparas a trimis puțin pe lângă poarta apărată de Iacob. Cu cinci minute înainte de pauză galben-negrii au deschis scorul. Vlad Munteanu a centrat la bara a doua, Stancu a făcut o greșeală de începător, iar Manole a profitat și a trimis mingea în poartă. După odihnă, reșițenii au ieșit la joc, iar spațiile lăsate au fost speculate de trupa lui Cornel Țălnar. După opt minute de joc scurse din partea secundă Sburlea a reușit să dubleze avantajul brașovenilor cu un șut din marginea careului de 16 metri. Până la finalul jocului Istrati, Răsdan și Paul Iacob au trecut pe lângă majorarea scorului. Și oaspeții puteau marca, dar Iacob a fost la post la reluare din câțiva metri a lui Pădurețu. S-a terminat 2-0 pentru FC Brașov care a acumulat 31 de puncte în clasament și se menține pe poziția a doua a clasamentului.   

 

FC Brașov – Metalul  Reșița 2-0 (1-0)

Au marcat: Manole 40’ și Sburlea 53’

 

FC Brașov: Florin Iacob (cpt.) - Băjan, Poverlovici, Șerban, Vl. Munteanu – Manole (Răsdan 78’), Grigorie (Rechișan 84’), Paul Iacob, Iulian Popa – Istrati (Goge 69’), Sburlea.

Antrenor: Cornel Țălnar

Metalul Reșița: Kololo - Dănănae, Cioranu, Dima, Stancu (Tassin 46’) - Cr. Ionescu (cpt.) (Selishta 76’), Jamali - Matei, Pădurețu, Oancea (Buduroi 46’) - Skraparas.

Antrenor: Mihai Stoica

 

Cartonașe galbene: Iulian Popa – Cioranu, Tassin

Arbitru: Mihai Amorăriței (Câmpina)

Asistenți: Răzvan Nistoran (Reșița) și Călin Cimponeriu (Lugoj)

Arbitru de rezervă: Marius Diaconu (Roman)

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: