17
Mie, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a revenit pe gheața patinoarului olimpic din parcul Tractorul, după două săptămâni de pauză. „Lupii” au întâlnit una dintre cele mai valoroase formații din Liga Mol, DVTK Jegesmedvek și din păcate au pierdut jocul cu scorul de 1-4 (0-0, 1-2, 0-2).

Partida a fost una echilibrată iar ocaziile de gol s-au succedat de la o poartă la alta. În partea secundă maghiarii au reșit să puncteze de două ori prin Andrew Johnstone și Rito Laszlo. Spre finalul reprizei, Tomas Klempa a finalizat o acțiune a lui Arpad Mihaly și speranțele fanilor din tribune s-au reaprins. Startul reprizei a treia a fost însă unul de coșmar pentru trupa condusă de Lacroix. DVTK a punctat de două ori prin Martin Sagi și Andrew Johnstone și soarta celor trei puncte era decisă. S-a terminat 1-4 și „lupii” au contabilizat cea de-a treia înfrângere consecutivă. La jocul cu DVTK, au debutat pentru Corona Wolves Brașov în acest sezon Patrik Polc și Denis Zabludovsky.  

„Am mai spus faptul că DVTK este una dintre echipele bune din acest sezon al Ligii Mol. A fost a treia oară când am jucat împotriva lor și pot confirma acest lucru. Au jucat un meci bun și în această seară, ne-au dat multe bătăi de cap și au pus o presiune foarte mare pe apărarea noastră, dar am pierdut din cauza propriilor noastre greșeli. Nu am putut păstra pucul și asta s-a văzut în rezultatul final. Portarul nostru, Patrik Polc, a făcut o treabă bună și ne-a ținut în joc în primele reprize”, a spus tehnicianul „lupilor”, Martin Lacroix.

În această seară de la ora 18.30, Corona Wolves Brașov primește vizita sârbilor de la HK Belgrad.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: