28
Joi, Mar

Sursa Foto: Facebook/ASC Corona Brasov Official

Sport

Corona Brașov a pierdut fără drept de apel meciul din etapa a zecea a Ligii Naționale de hanbdal feminin. La Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, trupa condusă de Mariana Tîrcă și Dumitru Berbece a fost învinsă de SCM Craiova cu scorul de 21-28 (11-15).

Oltencele conduse excelent din teren de Cristina Zamfir nu au avut niciun fel de problemă în jocul de sub Tâmpa, unul pe care l-au controlat de la început până la final. Brașovencele au avut o tresărire de orgoliu când au revenit pe tabelă de la 11-6 și au reușit să egaleze la 11. Cu o apărare în care lucrurile nu au funcționat, cu ratări foarte multe din situații clare de gol și cu o singură jucătoare care s-a ridicat la nivelul jocului, Mari Neagu, Corona nu putea emite mai multe pretenții. De partea cealaltă, echipa condusă de Bogdan Burcea a fost extrem de motivată, s-a luptat din primul până în ultimul minut și a câștigat meritat. S-a terminat 21-28, iar Corona este pe poziția a patra a clasamentului cu 16 puncte. Pentru Corona au marcat Neagu 11 goluri, Dincă 6, Sorina Tîrcă 2, Ciuciulete și Pricopi câte un gol fiecare. De partea cealaltă, cea mai bună jucătoare de pe teren a fost Cristina Zamfir care a punctat de zece ori. În urma acestei înfrângei obiectivul impus de Cosniliul Director al clubului brașovean pentru acest final de an nu a fost îndeplinit și rămâne de văzut ce măsuri se vor lua.

„Îmi cer scuze în fața suporterilor noștri pentru ce s-a întâmplat în această seară. Din păcate, lipsa de încredere, de concentrare în momentele în care am ajuns unu contra unu cu portarul ne-au costat. Au fost momente cheie pe care nu am putut să le gestionăm, mai ales când am revenit și am egalat la 11, iar de acolo am intrat într-un haos din care nu am reușit să mai ieșim. Nu a mers nimic în acest meci. Îmi asum tot ce s-a întâmplat, este responsabilitatea mea. Urmează o pauză de două luni în care sunt multe de pus la punct, dar trebuie să ajungem la un consens să știm că tragem cu toții în aceeași direcție. Este foarte important să avem jucătoare care își doresc să facă performanță și să le ajute pe cele tinere. Nu am îndeplinit obiectivul pentru acest final de an și aștept decizia conducerii. Accept orice decizie, nu am reușit să fim unde trebuia”, a declarat la finalul jocului antrenoarea Mariana Tîrcă. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: