29
Vin, Mar

Sport

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov au părăsit Liga Mol în faza sferturilor de finală ale competiției și se pot concentra acum pe play-off-ul campionatului intern. McDonald și compania vor juca în prima fază a play-off-ului contra campioanei en-titre, Dunărea Galați. Primele două meciuri vor avea loc marți și miercuri la patinoarul olimpic din Brașov.

Săptămâna viitoare „lupii” încep asaltul pentru cucerirea titlului în campionatul național. Elevii lui Martin Lacroix au încheiat sezonul regulat al competiției interne pe prima poziție a clasamentului și au prima șansă la cucerirea campionatului. Ei vor juca în prima fază împotriva campioanei en-titre Dunărea Galați.

 „Începem play-off-ul în campionatul intern, o competiție care este extrem de importantă pentru noi. Am terminat sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului dar ori de câte ori am jucat cu echipe din România am întâlnit formații extrem de motivate să se bată cu noi Vor fi meciuri tari, vor fi interesante dar noi trebuie să câștigăm campionatul. Vom juca primele două meciuri în fața propriilor suporteri și suntem obligați să le câștigăm. Băieții sunt motivați și ne dorim să aducem trofeul de campioni în vitrina clubului”, a declarat tehnicianul „lupilor” Martin Lacroix

 

 

„Acum trebuie să ne concentrăm pe campionatul intern. Eu sunt încrezător înainte debutului în play-off, dar am fost încrezător și înainte de Cupa României. Avem ceva probleme medicale cu unii ditre jucători dar sper ca până la ora primului joc toată lumea să fie aptă”, a declarat președintele celor de la Corona Wolves Brașov, Emilian Cernica.

Primele două jocuri ale duelului cu Dunărea Galați vor avea loc marți și miercuri la patinoarul olimpic din Brașov. Câștigătoarea duelului se va decide după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: