18
Joi, Apr

Foto: Daniel Maximilian Milata

Sport

     Corona Wolves Brașov a câștigat în deplasare meciul patru al finalei Campionatuui Național de hochei pe gheață și a restabilit egalitatea în disputa cu Sport Club Miercurea Ciuc. „Lupii” au jucat mult mai bine decât au făcut-o marți seara și s-au impus cu scorul de 4-1. Vineri la patinoarul Olimpic din Brașov va avea loc meciul cinci al finalei, care continuă de la scorul general de 2-2. Câștigătoarea titlului se stabiliște după sistemul cel mai bun din șapte jocuri.

Corona Wolves Brașov avea mare nevoie de o victorie în meciul de miercuri seara. McDonald și compania s-au concentrat, au evoluat mult mai bine decât au făcut-o în precedenta întâlnire de pe Vakar Lajos și s-au impus în fața ciucanilor cu scorul de 4-1 (2-1, 1-0, 1-0). „Lupii” au început cu stângul jocul de la Miercurea Ciuc și Dustin Wood a deschis scorul profitând de o dublă superioritate numerică.

La jumătatea reprizei, Corona a restabilit egalitatea prin Gergo Biro care a trimis pucul în poartă la capătul unei acțiuni la care au mai participat Matyas Biro și Zsolt Molnar. Până la finalul primelor 20 de minute de joc brașovenii au trecut în avantaj, după ce Gliga a fructificat o pasă venită de la Istvan Naghy și a făcut 2-1, într-un moment în care Corona era în superioritate numerică. În repriza secundă Brașovul s-a distanțat la două lungimi de rivalii din Miercurea Ciuc după ce Gergo Biro și-a trecut în cont a doua reușită. În ultima repriză Toke, care a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe gheață, a reușit să pareze un șut de penalitate și a păstrat diferența de două goluri de pe tableă. Emoțiile brașovenilor au fost risipite de golul lui Arpad Mihaly, care a stabilit scorul final, 4-1 pentru Corona Wolves Brașov. După această victorie Corona redevine principala favorită la cucerirea titlului de campioană a României. Acum seria se mută la Brașov, unde vineri, de la ora 18.30, cele două formații se vor întîlni în meciul al cincelea al finalei.   


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: