29
Vin, Mar

BrasovTV.com

Sport

 

Echipa de polo pe apă Corona Sportul Studențesc Brașov a câștigat cu scorul de 9-3 (2-1, 3-1, 1-1, 3-0) în fața celor de la Dinamo București,  meciul patru al finalei mici a Super Ligii.

Trupa condusă de Aurelian Georgescu a dominat jocul de la un capăt la celălalt și în niciun moment nu s-a pus problema echipei câștigătoare. Goalkeeperul Coronei, Răzvan Moraru a făcut un meci mare și a închis poarta. Pentru formația de sub Tâmpa au marcat Nino Blazevic de două ori și Andrei Balakirev, Nicolae Oanță, Rurua Zurab, Adrian Vlăsceanu, Cătălin Stan , Vlad Georgescu și Andrei Drăghici câte un gol fiecare. În urma acestei victorii, scorul general în finala mică este 2-2, urmând ca meciul decisiv să se dispute marți, de la ora 11.00, în bazinul Anatolie Grințescu din capitală.

 

„Astăzi am făcut un meci bun. Am intrat în apă determinați și am demonstrat că suntem o echipă valoroasă. În polo, goalkeeperul face mai mult de 50% din echipă, iar Răzvan ne-a ajutat astăzi. Am fost mult mai disciplinați, ne-am apărat mai bine și am reușit să împingem finala pentru bronz în ultimul meci. Din păcate meciul de sâmbătă este unul pe care trebuie să-l uităm cât mai repede. Nu avem nimic de învățat din acel joc și sper să nu mai repetăm astfel de evoluții. Mergem la București să ne jucăm șansa. Ne dorim să câștigăm medaliile de bronz. Avem o echipă foarte tânără, am pus la punct un centru de juniori foarte bun aici la Brașov și vrem ca în cel mai scurt timp cât mai mulți poloiști să facă pasul către echipa mare. Știm că la meciul decisiv vom fi singuri împotriva tuturor, dar ne dorim să jucăm bine și vom vedea ce va fi”, a spus la finalul meciului de duminică, tehnicianul băieților de la Corona Sportul Studențesc, Aurelian Georgescu. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: