20
Sâm, Apr

Eduardo Diez

Cultura

Dacă vă este dor de marea albastră, puteți să o vizitați și la munte. Totul este posibil printr-o călătorie în culori. Eduardo Diez este un artist plastic, cunoscut în Spania și îi invită pe parcursul acestor zile pe toți iubitorii de artă la Centrul Cultural Reduta să descopere peisaje, unice, inedite așezate pe pânză. 

Considerat de critici un peisagist înnăscut, Eduardo Diez e legat, existenţial şi artistic, într-un fel aparte de mare. Expoziţia de la Braşov cuprinde  lucrări deosebite. Artistul a participat la numeroase expoziții în Germania, Suedia, Ecuador și Statele Unite.

A ales Brașovul pentru că știe că aici oamenii gustă cultura și este convins că prin paleta inedită de culori poate bucura suflete. Alături de cunoscutul artist spaniol, la Centrul Cultural Reduta expune pe parcursul acestor zile și Silvia Ioniță. 

O artistă plastică, din Brașov foarte cunoscută la nivel național și internațional. Și lucrările artistei  s-au aflat în expoziţii din Italia, Danemarca şi în Spania. Până pe 21 iunie, iubitorii de artă  pot admira cele mai spectaculoase tablouri.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: