19
Vin, Apr

Cultura

Festivalului Musica Barcensis, ediția a VIII-a a ajuns la jumătate și va continua în luna august. Acest sfârșit de săptămână aduce o nouă serie de concerte.

Aproape 2000 de spectatori și 125 de artiști  au fost prezenți în spațiul sacru al bisericilor evanghelice din Țara Bârsei, bucurându-se  de fiecare concert al primei luni de Musica Barcensis. Prejmerul, unde s-a născut ideea acestui festival, prin acustica sa deosebită și amplasarea încărcată de istorie, devine în luna august, polul central al concertelor de duminică, luând locul Bisericii din Bartolomeu, cea care a dominat luna iulie.

Sâmbătă, 29 iulie, de la ora 18.00, Biserica Evanghelică din Hărman va fi gazda concertului susținut de ansamblurile Alpha Duo  (Elveția), format din  Alexandra și Teodora Ducariu și GuitarCello (Italia) alcătuit din Sînziana Bica și Luca Villani,  ce vor debuta  în fața publicului din Țara Bârsei, cu un program interesant și totodată provocator. Duminică, 30 iulie, de la ora 19.00, va avea loc  la Biserica Bartolomeu, concertul trioului vocal Rhapsodia acompaniat la pian de Paul Cristian, și un recital la nai susținut de tânăra Cristina Petcu. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: