29
Vin, Mar

Foto: Opera Brașov

Cultura

Opera Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” vă așteaptă miercuri, 20 septembrie, de la ora 17.00, la muzeu, la Recitalul de la ora 5, intitulat "Iubire într-o seară de toamnă". 

Invitația muzicală la acest eveniment este făcută de către artistele Operei Brașov: Ioana Mărgărit – soprană, Nora Vlad – actriță și Simona Patriche – pianistă. 

 

Sâmbătă, 23 septembrie 2017, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la cea mai recentă premieră a Operei Brașov, opereta „Voievodul țiganilor” de J. Strauss. Spectacolul a fost pus în scenă și primit cu un deosebit succes, la finalul Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet 2016.

Opereta „Der Zigeunerbaron” de Johann Strauss-fiul, titlu tradus în românește cu „Voievodul Țiganilor”, a avut premiera mondială în 24 Octombrie 1885, la Theater an der Wien. Libretul îi aparține lui Ignaz Schnitzer și se bazează pe nuvela cu același nume a lui Jokai Mor. Opereta s-a bucurat de un succes enorm, plasându-se între lucrările de referință ale compozitorului. 

Preț bilete: 30 lei, 20 lei.

În stagiunea 2017 – 2018, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani! Biletele se vând la sediul Operei, str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268/419380. Program: Luni - Vineri 10 - 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: