29
Vin, Mar

ADOF Brasov

Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri în “Arena Bucătarilor” de la Selgros Brașov.

Chefi de renume din România gătesc peste 2.000 de meniuri pentru persoane aflate în dificultate, din județul Brașov, transformând astfel ediția din acest an a cunoscutei competiții “Arena Bucătarilor” într-un proiect de responsabilitate socială.

Pentru evenimentul ce va avea loc pe data de 19 și 20 octombrie atât bucătarii cât și echipa Selgros au început pregătirile încă de acum patru zile. Cu sprijinul A.D.O.F. Brașov, preparatele speciale vor fi donate și către Spitalul Clinic de Copii Brașov și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.

De preparatele culinare se ocupă maeștri în arta culinară, cu zeci de ani de experiență și numeroase medalii internaționale.

Nici brașovenii nu au rămas indiferenți la proiectul inițiat de Selgros România.

Competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România, este organizat și găzduit de către Selgros, începând cu anul 2010.

Prin acest proiect, Selgros și-a propus să premieze an de an talentul și măiestria celor mai pasionați bucătari, competiția reprezentând un etalon al profesionalismului și al excelenței în arta culinară, locul în care bucătarii profesioniști își etalează talentul culinar, creativitatea și se duelează pentru un loc pe podiumul gastronomiei românești.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: