10
Lun, Dec

Estetica fara cusur, functionalitate totala si sanatate orala per ansamblu – acestea sunt principalele beneficii pe care le ofera tratamentele cu implanturi dentare la ora actuala. Indiferent ca vorbim de inlocuirea unui singur dinte, a mai multora sau chiar a ambelor arcade, astfel de tratamente sunt recomandarea de top a medicilor specialisti pentru asemenea cazuri si, totodata, reprezinta solutia optima demonstrata stiintific.

Continuare ...

sursa foto: goanadupabitcoin.ro

Noi date arată că fondul de investiții Grayscale a cumpărat masiv Bitcoin și controlează în prezent 1% din totalul disponibil.

În timp de 2018 continuă să fie un an plin de provocări pentru criptomonede, unii dintre jucătorii bine plasați profită de preţurile mici pentru a-și mări portofoliile cripto.

Continuare ...

Se spune ca stilul si modul de amenajare a unei locuinte dezvaluie anumite aspecte legate de personalitatea proprietarului. In functie de anumite detalii specifice unui anumit design, putem observa o persoana care tinde a fi mai conservatoare sau dezinvolta, are preferinte pentru o anumita culoare sau pune accentul mai mult pe confort sau pe estetica.

Continuare ...

Mai multe știri