28
Joi, Mar

sursa foto: goanadupabitcoin.ro

Economic

Compania Morgan Creek Digital pariază un milion de dolari că aceste active vor depăși performanța S&P 500 în următorii 10 ani.

Standard & Poor’s 500, adesea abreviat ca S&P 500 este un indice al pieței bursiere americane bazat pe capitalizarea pieței a 500 de companii mari cu acțiuni listate la NYSE sau NASDAQ.

Morgan Creek Digital

este un manager instituțional axat pe criptomonede și active digitale, care are o poziție optimistă cu privire la viitorul criptomonedelor. Ei au susținut că Fondul Digital Asset Index, administrat de Bitwise Asset Management, va avea o evoluție mai bună decât S&P 500 în următorii 10 ani. Morgan Creek este dispus să pună o miză de 1 milion de dolari pe acest pariu.

Warren Buffet, investitor ce s-a dovedit un critic vocal al criptomonedelor, a făcut un pariu similar în 2008 pe fondul S&P 500. El a susținut că investițiile în S&P 500 va avea un rezultat mai bun decât investirea în fondurile speculative. Buffet a câștigat pariul la începutul acestui an.

Morgan Creek Digital are încredere în viitorul criptomonedelor și sunt dispuși să facă un pariu similar cu orice investitor. Fondul Digital Asset Index se bazează pe evoluția bitcoin, ethereum, bitcoin cash, EOS, litecoin, monero, zcash, dash, iota și NEM.

Partenerul Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, a declarat că firma este încrezătoare în perspectivele de performanță ale criptomonedelor în următorii 10 ani prin comparație cu acțiunile publice.

“Cripto a depășit performanțele companiilor publice pe parcursul ultimilor 10 ani și credem că evoluția va continua în următorii 10 ani”, a susținut Pompliano.

El a făcut referire la modul în care fundamentele bitcoin vor sprijini creșterea sa ca și clasă de active.

Aceste elemente fundamentale includ faptul că numărul de portofele și nodurile care susțin rețeaua continuă să crească.

“Cei dispuși să accepte acest pariu sunt investitorii care au încredere mare în acțiunile publice sau care nu au încredere în activele cripto”, a declarat Pompliano.

Pariul va începe pe 1 ianuarie 2019 și se va încheia în 2029. Rămâne de văzut dacă vreun investitor va accepta pariul Morgan Creek.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: