19
Vin, Apr

Economic

Domeniul medical este unul destul de vast, cuprinzand diverse ramuri ale medicinei, printre care si biochimie.

Astfel, uniformele medicale nu sunt doar emblema medicilor si asistentilor din spitalele clasice, ele reprezentand hainele de lucru si pentru alte categorii adiacente de angajati. Spre exemplu, putem inalni uniforme medicale si in randul medicilor stomatologi din cabinetele private, in cazul biochimistilor din laboratoare care prelucreaza probe (analize) sau efectueaza diverse studii clinice, printre medicii veterinari, kinetoterapeuti, in cadrul companiilor care ofera servicii de estetica faciala sau diverse programe de reabilitare, de nutritie si relaxare s.a.m.d.

Astfel, menirea acestor uniforme medicale nu este doar aceea de a-ti schimba hainele de strada la locul de munca si a te proteja astfel de microbi, ci si de a impune respect si a transmite profesionalism si incredere celor din jur. Drept urmare, este indicat ca uniformele medicale sa fie confectionate din materiale de inalta calitate, personalizate in culorile institutiei/companiei si brand-uite cu logo/nume/slogan prin broderie. Desigur, exista si alte tehnici de branding, precum transfer termic si serigrafie, dar broderia este de departe cea mai buna varianta pentru confectiile textile, oferind un aspect premium.

Rosu, roz, albastru, verde, alb – acestea sunt cateva dintre culorile specifice unei uniforme medicale, in functie de preferinte, designul adoptat sau in functie de sex si postul ocupat. Asadar, raportandu-ne la culorile alese si la croi, se poate face diferenta intre uniforme pentru barbati si pentru femei, intre asistent si medic s.a.m.d. Tot personalul medical, de la cel mai mic pana la cel mai inalt nivel ierarhic, trebuie sa poarte uniforme medicale atunci cand isi desfasoara activitatea la locul de munca.

Iar cum vorbim despre o uniforma cu totul si cu totul speciala, de obicei alba sau in nuante pastelate, materialul de fabricatie este foarte important, intrucat aceasta va necesita spalari dese si repetate pentru a fi igienizata si a arata tot timpul impecabil. Drept urmare, cel mai indicat este bumbacul natural 100%; sau, daca se doreste evitarea transpiratiei si a umezelii, poliester. Iar cum calitatea este direct proportionala cu pretul, avem pentru toti angajatorii din domeniul medical solutia optima pentru a echilibra balanta. ProtectKronos, producator de echipamente de protectie si haine de lucru (precum uniforme medicale) inca din anul 1992, realizeaza la comanda orice tip de produs textil, in orice dimensiune sau culoare, la preturi negociabile in cazul comenzilor voluminoase (pentru toti angajatii).

Mai mult decat atat, ProtectKronos nu detine doar propriul atelier de croitorie, ci si un departament de branding unde vei putea beneficia de personalizarea produselor finale. Toate confectiile textile marca ProtectKronos respecta in intregime normele si standardele de calitate in vigoare. Responsabilitate, flexibilitate, capacitate de productie – intr-un cuvant, ProtectKronos! Pentru solicitarea unei oferte personalizate de uniforme medicale, viziteaza www.kronos.ro sau apeleaza unul dintre specialistii companiei la numarul de telefon 0722 223 166 / 0722 300 656. Cel mai bun raport calitate-pret, garantat!


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: