29
Vin, Mar

Economic

Fără doar și poate, sloturile video sunt cele mai populare jocuri de noroc, ele fiind jucate atât pe bani reali în cazinouri stradale sau online, cât și fără mize reale pe Facebook sau alte site-uri.

Printre motivele ce stau la baza popularității acestor sloturi video, popular denumite și pacanele sau mașinuțe, se număra faptul că nu implică reguli de joc complicate, beneficiază de grafică foarte atrăgătoare si efecte sonore pe măsură și, nu în ultimul rând, pot fi împărțite în atât de multe categorii, încât e greu să nu găsești cel puțin câteva pe placul tău. Una dintre cele mai accesate categorii de sloturi este cea a celor inspirate din filme și seriale de televiziune celebre. Iată câteva din cele mai populare titluri în această categorie.

 Game of Thrones (Urzeala tronurilor)

 Lansat de cunoscuta companie Microgaming spre finalul anului 2014, slotul Game of Thrones este evident inspirat din legendarul serial TV HBO cu același nume, al cărui ultim sezon s-a încheiat în cursul acestui an. Creat în varianta cu 15 linii de plată, dar și cu 243 linii de plată, slotul este unul clasic, cu simboluri dispuse pe 3 rânduri X 5 coloane. Miza minimă pe care poate fi jucat este de doar 0.1 $, iar câștigul maxim poate ajunge la 75.000 de monede. Procentul RTP (Return To Player ) este unul destul de bun, 96.4%, iar caracteristicile speciale includ Scatter Bonus, Free Spins, Gamble Trail și simboluri Wild.

 Ghostbusters (Vânătorii de fantome)

 Inspirat din celebrele filme Ghostbusters (cu Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver și Harold Ramis în rolurile principale), slotul cu același nume a fost lansat în luna decembrie 2012, de compania britanică IGT (International Game Technology PLC), fiind primit cu mare interes, atât de cei care au vizionat spumoasele comedii din serie, cât și de cei atrași de fenomene paranormale sau pur și simplu dornici să încerce un slot atractiv, cu un procent RTP mai modest decât cel al slotului Game of Thrones, 93.5%, însă cu un câștig maxim de 25.000.000 de fise. Simbolurile slotului sunt dispuse și în acest caz pe 3 linii X 5 coloane, iar caracteristicile acestuia includ Bonus Game, Pick Objects, Free Spins, Random Wilds și Additional Wilds.

 Rocky 

 Dedicat fanilor boxului și în special celor ce au urmărit cu sufletul la gură celebrele filme din franciza Rocky (cu Sylvester Stallone în rol principal), slotul ce poartă numele seriei a fost lansat de o altă companie dezvoltatoare de conținut pentru cazinouri, Playtech, în vara anului 2010, fiind disponibil în prezent atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile. Miză minimă pe care poate fi jucat este de 0.01 $, iar miza maximă urcă până la 25.000 $, în timp ce câștigul maxim este setat la 10.000.000 de fise. Simbolurile jocului sunt, și în acest caz, dispuse pe 3 linii X 5 coloane, iar caracteristicile speciale includ Bonus Game, Free Spins, Free Spins Multiplier, Risk/Gamble Game, Scatter Symbols și Wild-uri. 

 Pe lângă cele 3 titluri de mai sus, foarte mulți jucători preferă și în 2019 să joace Book of Ra, Sizzling Hot sau Lucky Lady în Vlad Cazino, sloturi dezvoltate de compania Novomatic, ce și-au câștigat pe bună dreptate locul în categoria ,,oldies but goldies’’. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 5 miliarde de euro la nivelul anului 2018, Grupul Novomatic este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața mondială a companiilor de tehnologii High-Tech Gaming și, fără îndoială, numărul 1 in Europa.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: