19
Vin, Apr

Foto: Arhivă

Economic

În perioada 7-11 martie, județul nostru va participa la Bursa Internațională de Turism de la Berlin, din Germania.

Acesta este cel mai mare eveniment de profil din lume, la care iau parte peste 80 de țări de pe tot mapamondul. Sute de mii de oameni vizitează, anual, standurile întinse pe o suprafață de peste 160.000 de metri pătrați. Standul României va cuprinde anul acesta un număr record de expozanți, 40 la număr. Pentru prima dată și Brașovul va avea un stand special amenajat unde vor fi promovate toate atracțiile turistice ale județului.

 „Ceea ce se va întâmpla la Berlin este un mare succes, pentru că multe administrații publice din România nu își permit să se promoveze la un asemenea eveniment. Consiliul Județean le-a dat șansa tuturor localităților să își amenajeze un stand la cel mai important târg de turism din lume.

Trebuie să profităm din plin și să ne facem cât mai cunoscuți”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea. Obiectivul Brașovului la acest târg este de a promova județul ca primă destinație turistică a României. Vor fi prezentate obiceiurile, tradițiile și atracțiile turistice din zona Bran-Moieciu-Fundata, Predeal, Făgăraș, Codlea și Râșnov.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: