25
Joi, Apr

sursa foto: mediafax.ro

Eveniment

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a declarat, miercuri, că „dezaprobă total” postarea distribuită de mai multe organizații PSD din țară, potrivit căreia Simona Halep ar fi fost huiduită pe Arena Națională.

Acesta i-a cerut scuze sportivei, transmite MEDIAFAX.

Primarul Constanței Decebal Făgădău, care este și șef al organizației municipale a PSD Constanța, a declarat că se delimitează și „dezaprobă total”, postarea distribuită, marți seară, de mai multe filialele ale partidului din țară, prin care se transmitea mesajul că Simona Halep ar fi fost huiduită pe Arena Națională. Primarul Constanței a precizat că în cursul zilei de miercuri i-a cerut scuze câștigătoarei trofeului de la Roland Garros.

El a spus că performanța Simonei Halep „nu trebuie murdărită de lupta politică internă”.

Mai multe organizații PSD au postat pe Facebook, marți seară, un colaj foto, potrivit căruia „Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de ”, de pe Arena Națională, dar „aplaudată de sute de mii de români, în Piața Victoriei, pe data de 9 iunie”.

În colaj apar mai multe fotografii cu Simona Halep, însoțite de textele „Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de” și ”A fost aplaudată de sute de mii de români, în Piața Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Într-o fotografie, câștigătoarea turneului Roland Garros, Simona Halep, apare nedumerită, iar legenda pozei este „Reacția Simonei Halep când oamenii au început să huiduie pe Arena Națională”.

În partea inferioară a colajului, o altă fotografie a Simonei Halep, în care ridică premiul de la Roland Garros, este alăturată unei imagini de la mitingul PSD de sâmbătă, din Piața Victoriei.

Pe scena amplasată pe Arena Națională, alături de Simona Halep a urcat și primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: