29
Vin, Mar

foto: Braşov TV

Eveniment

Accident rutier grav, vineri seara, pe strada 13 Decembrie din Brașov.

În evenimentul rutier au fost implicate patru mașini. În cazul unei femei de 32 de ani a fost declarat decesul, după efectuarea manevrelor de resuscitare, iar alte două persoane sunt rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. „Un șofer în vârstă de 40 ani din Brașov, care coducea mașina personală pe strada 13 Decembrie, nu ar fi acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga către strada Nicolae Labiș, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 36 ani, care conducea înspre strada Independenței. O femeie în vârstă de 32 ani, soția șoferului de 40 de ani, a murit, iar conducătorul auto este rănit grav. Acesta urcase băut la volan. La verificarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0,33 alcool în aerul pur expirat. Șoferul celeilalte mașini implicate în accident este rănit ușor”,a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisarul Ionuț Marin. Alte două mașini, care erau parcate în zona în care s-a petrecut accidentul, au fost avariate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând să fie dispuse măsurile legale.

La locul accidentului au intervenit o autospecială de descarcerare, una de stins incendii cu apă şi spumă şi patru echipaje SMURD. Polițiștii Biroului Rutier Brașov au început cercetările pentru stabilirea condițiilor exacte în care s-a produs accidentul. 

ŞTIRE INIȚIALĂ:

În accident sunt implicate două autoturisme, iar trei persoane sunt rănite. Una dintre ele este încarcerată. La faţa locului intervin o autospecială de descarcerare, una de stins incendii cu apă şi spumă şi patru echipaje SMURD.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: