23
Mar, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Simona Halep a recunoscut, după finala ratată la Cincinnati, că a clacat în fața jucătoarei olandeze, după ce nu a mai avut resurse de niciun fel.

„Este foarte greu să pierzi după ce ai avut minge de meci, însă asta este viața. Ăsta este tenisul uneori și trebuie să trec peste acest moment dificil. A fost o săptămâna grozavă, dar Bertens a jucat uimitor de data asta. A fost consistentă și puternică. Eu am ratat mult în setul al treilea, însă am fost foarte obosită și nu am putut controla părțile emoționale și fizice. Cred că ea a fost puternică pe final și de aceea a câștigat meciul„, a spus Halep, la conferința de presă.

Imediat după finală, la „cald”, campioana noastră a găsit resurse pentru a o lăuda pe Bertens, dar și pentru a-i mulțumi propriului staff pentru întreg sprijinul acordat. „Este a treia finală pierdută, îmi pare rău că am pierdut, iubesc acest turneu și mi-aș fi dorit să câștig! Le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit. Am fost foarte obosită în această săptămână, dar a fost plăcut să joc în fața acestor fani minunați. Vreau s-o felicit pe Kiki, a jucat extraordinar și merită să câștige acest trofeu”, a spus Halep, după meci.

Simona a pierdut, în trei seturi, finala turneului de tenis de la Cincinnati, disputată contra olandezei Kiki Bertens, scor 6 – 2, 6 – 7, 2 – 6.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: