18
Joi, Apr

sursa foto: stirileprotv.ro

Eveniment

Vremea în weekend va fi frumoasă şi caldă pentru această dată, în special în regiunile intracarpatice.

Vineri, vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin și temperaturi mai ridicate decât mediile climatologice în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile estice, unde pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale.

Vântul va avea unele intensificări în Dobrogea, Muntenia și sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade. Izolat în zonele joase de relief dimineața va fi ceață.

În regiunile intracarpatice, cer mai mult senin și maxime termice ridicate pentru această dată. Se vor înregistra peste 20 de grade chiar şi în depresiunile intramontane.

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale în regiunile intracarpatice și apropiate de acestea în rest. La nivelul întregii ţări temperaturile maxime se vor încadra între 16...17 grade pe litoral și 24 de grade la Timisoara si Drobeta.

Duminica, vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată în special în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 25 de grade, cu cele mai mari valori tot în vest și nord-vest.

Cerul va fi variabil în estul și în sud-estul teritoriului și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane și în Dobrogea și în jumătatea de est a Munteniei. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață iar in estul Transilvaniei se va produce brumă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: