25
Joi, Apr

sursa foto: libertatea.ro

Eveniment

Continuă perioada excelentă a lui Marius Şumudică la Al Shabab, care a obţinut a şasea victorie consecutivă în toate competiţiile, 4-1 cu Al Feiha, şi şi-a consolidat locul pe podium în campionatul Arabiei Saudite.

Mai mult decât atât, echipa tehnicianului român s-a apropiat la 5 puncte de liderul Al Hilal.

Antrenorul care a fost campion al României cu Astra Giurgiu recunoaşte că un mare merit în parcursul excelent al formaţiei sale îl au cei doi jucători români pe care îi are sub comandă, Valerică Găman şi Constantin Budescu. Acesta din urmă a marcat o ,,dublă” în succesul cu Al Feiha.

"Traversăm o perioadă bună, fastă, o perioadă în care ne ies toate. Am intrat într-o constanţă a rezultatelor pozitive. Sunt fericit că sunt ajutat de cei doi români, Budescu şi Găman, care-şi pun serios amprenta pe aceste rezultate positive”, a explicat Marius Șumudică pentru DIGISPORT.

Șumudică a mai antrenat în carieră la Rocar București, Dodu Berceni, Inter Gaz București, Progresul, Astra Ploiești, Farul, Gloria Bistrița, FC Brașov, FC Vaslui, Rapid, U Cluj, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, Kavala și Kayserispor. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: