28
Joi, Mar

sursa foto: a1.ro

Eveniment

ANAF are o gamă variată de produse, enumerate online, de la batiste și articole vestimentare, până la electrocasnice, parfumuri, bijuterii, motociclete, mașini și case.

Site-ul conține denumirile produselor, cantitățile, prețurile, județele, dar și persoanele de contact de la ANAF, potrivit rtv.net. 

Pe site-ul ANAF se precizează următoarele: 

Valorificarea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se realizează în temeiul O.G. nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi a condiţiilor de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, precum şi a Normelor metodologice de aplicare a O.G. nr. 14/2007, aprobate prin H.G. nr. 731/2007.

Activitatea de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului cuprinde:

- declararea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului de către deţinători- organelor de valorificare,

- evaluarea de către o comisie de evaluare, 

- valorificarea efectivă sau atribuirea cu titlu gratuit, distrugerea sau restituirea. 

Bunurile confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se valorifică de Ministerul Finanţelor Publice prin organele sale teritoriale respectiv direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene sau a municipiului Bucureşti precum şi administraţiile finanţelor publice de sector din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti. Categoriile de bunuri care se valorifică sunt enumerate în actele normative de mai sus. 

Valorificarea se face utilizând una dintre următoarele metode : - licitaţie publică, vânzare directă de la locul de depozitare sau de deţinere, în regim de consignaţie, magazine proprii ale organelor de valorificare, burse de mărfuri. (...)

Pentru a consulta lista stocurilor cu bunuri confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se utilizează opţiunile:

- căutare bunuri după judeţ şi/sau

- căutare bunuri după categorie

- căutare bunuri după denumire.

Produsele sunt enumerate online AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: