25
Joi, Apr

Eveniment

Zeci de câini morţi, alții care abia mai respirau, cranii, dar și pisici moarte.

 

Așa arăta astăzi tabloul groazei din comuna Prejmer. Este vorba despre un adăpost neautorizat, unde voluntarii care se ocupă de protecţia animalelor au descoperit grozăvia. Zeci de câini au fost lăsați de proprietari în grija bărbatului care deține terenul pe care este construit adăpostul. Oamenii, plecați în străinătate, trimiteau bani pentru ca animalele să fie bine îngrijite, și chiar sponsorizări obținute din Anglia, susțin voluntarii care au descoperit totul. Bărbatul care ar fi trebuit să aibă grijă de câini este de negăsit, iar medici veterinari, reprezentanți ai unei asociații de protecție a animalelor și polițiști au mers, astăzi, la Prejmer și au luat măsuri.

Reprezentanții Primăriei din comuna Prejmer se jură că nu au știut nimic despre locul în care animalele au fost chinuite zile în șir.

18 câini au fost salvați, unul din ei fiind găsit chiar astăzi. La adăpostul autorizat la care au ajuns câinii care au supraviețuit, au parte, acum, de condiții bune.

Polițiștii brașoveni au deschis dosar penal și îl caută pe bărbatul care a chinuit animalele. 

Într-o cameră situată chiar în clădirea adăpostului neautorizat, autoritățile au găsit haine și obiecte care aparțin unui bărbat, dar și mai multe seringi, motiv pentru care au fost chemați ofițerii antidrog.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: