23
Mar, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Procurorii antidrog din Brașov i-au cerut unui judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului arestarea preventivă a unui bărbat din Brașov, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „trafic de droguri de risc” şi „trafic internaţional de droguri de risc”.

Principalul suspect este acuzat de faptul că ar fi introdus în ţară, prin intermediul unei firme de transport, cantitățile de aproximativ 22 de grame de rezină de cannabis și 18 grame de polen de cannabis. Drogurile ar fi fost procurate din Spania, au explicat, pentru brasovtv.com, surse judiciare. Procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov au organizat un flagrant și l-au prins pe inculpat cu stupefiantele pe care intenționa să le vândă.

Bărbatul implicat a fost reținut, iar un judecător de drepturi şi libertăţi a dispus plasarea inculpatului în detenţie provizorie pentru o perioadă de 30 de zile. Nemulțumit, principalul suspect a contestat hotărârea, iar Curtea de Apel Brașov va avea ultimul cuvânt. Bărbatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până la momentul pronunțării unei sentințe definitive.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: