25
Joi, Apr

sursa foto: kmkz.ro

Eveniment

Liviu Dragnea trebuia să se prezinte astăzi la Înalta Curte, în procesul privind angajările fictive la Protecţia Copilului Teleorman, însă este internat în spital. Liderul PSD are dublă hernie de disc şi va rămâne internat pentru câteva zile, a anunţat, duminică dimineaţă, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

În cursul serii trecute, el a spus că medicii urmau să decidă dacă Dragnea va fi sau nu supus unei intervenții chirurgicale.

„O să amânăm şi anunţarea candidaţilor la europarlamentare, amânăm tot săptămâna aceasta”, a mai spus secretarul general al PSD.

Prezentă duminică la Brăila, la Conferinţa organizaţiei judeţene, Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, nu a vrut să spună unde este internat Liviu Dragnea şi dacă este la un spital de stat sau la o clinică privată. Ea a spus doar că liderul PSD are încredere în sistemul de sănătate din România şi de aceea este la Bucureşti.

Liviu Dragnea a fost prezent, sâmbătă, la PSD Ilfov unde au avut loc alegeri pentru organizaţia locală. Şeful PSD le-a vorbit celor prezenţi o bună bucată de timp. La puţin timp după declaraţii, Liviu Dragnea a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital.

Astăzi, Dragnea urma să fie reaudiat la instanţa supremă în procesul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

La termenul din 19 februarie, instanţa a dispus reaudierea inculpatului Dragnea Nicolae-Liviu şi i-a pus în vedere să se prezinte la termenul din 18 martie, notează news.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: