23
Mar, Apr

sursa foto: info trafic

Eveniment

Accidentul s-a petrecut în localitatea Tărlungeni.

Din primele informații, accidentul a avut loc pe sensul de mers spre Tărlungeni, înaintea unui service auto. Un autoturism roșu a lovit un alt autoturism care staționa și care voia să vireze la stânga. În această dimineață, un cititor brasovtv.com a filmat și a trimis imagini redacției, din care reiese cum unul dintre autoturisme, cel de culoare roșie, a fost proiectat în stâlpul de lângă gardul service-ului. Îi mulțumim! 

Un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din orașul Râșnov, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină, după care a părăsit partea carosabila și s-a oprit într-un gard de beton aflat pe partea dreapta a sensului său de mers. Conducătorul auto care a provocat accidentul a părăsit locul producerii faptei, fiind identificat și depistat la scurt timp de echipa operativă formată din polițiști rutieri și polițiști de investigații criminale. Conducătorul auto a fost testat în ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiștii au constatat faptul că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

,,În autoturismul în care se afla șoferul vinovat de producerea accidentului erau și alte persoane care au îndepărtat plăcuțele de înmatriculare de pe autoturism și au fugit. Mai multe echipe de la rutieră, ordine publică și investigații criminale din cadrul I.P.J. Brașov au fost dislocate în zonă și, la scurt timp, pe drumul ce face legătura între cartierul Izvor din Tărlungeni și localitatea Hărman, polițiștii au depistat un număr de 7 persoane - 5 adulți și două minore - despre care există suspiciuni că s-ar fi aflat în autoturism. Toate persoanele sunt la audieri”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan. 

Dacă aveți fotografii sau filmări care pot deveni știri, trimiteți-le pe pagina noastră  https://www.facebook.com/BrasovTV/

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: