18
Vin, Oct

Eveniment

Un cadru didactic universitar la conducerea Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, o decizie apreciată la nivelul întregii conduceri a Universității ,,Transilvania”.

 

O scrisoare în acest sens, semnată de decanul Facultății de Medicină, profesor universitar doctor Marius-Alexandru Moga, a fost trimisă președintelui Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie. Această unitate sanitară este condusă în prezent, printr-o decizie a președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției de manager, de către asistentul universitar doctor în medicină Nicușor-Florin Bîgiu.

În scrisoarea semnată de decanul Facultății de Medicină și adresată președintelui Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov sunt subliniate și dificultățile de colaborare cu fostul manager al unității sanitare, doctorul Alexandru Grigoriu.

Astăzi, un prestigios neurolog din Brașov, profesor universitar doctor Dan Minea, fost angajat al Spitalului de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, a pus degetul pe rană!