25
Joi, Apr

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Totul s-a întâmplat în comuna Hoghiz, iar polițiștii din localitate l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe un  tânăr de 22 ani, din comuna Ticuș.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ,,tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri”, ”violare de domiciliu”,”amenințare” și” lovire sau alte violențe”.

,,În fapt, în data de 09.04.2019, pe fondul geloziei și al consumului de alcool,  tânărul ar fi pătruns în locuința fostei sale prietene și ar fi agresat-o fizic și verbal atât pe aceasta, cât și pe alte două persoane prezente în imobil, le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, după care tânărul s-ar fi dezbrăcat în stradă, în fața locuinței, fapte care au fost continuate și pe străzile și în barul din localitate, la acestea asistând și alte persoane prezente în zonă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză se afla sub supraveghere judiciară pentru alte fapte penale, dar a încălcat măsurile  instituite de instanța de judecată. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă  al  I.P.J. Brașov, iar ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile”, se precizează într-un comunicat pe presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: